Verhuizing doorgeven binnen de gemeente

Uw aanvraag annuleren

Weet u zeker dat u wilt stoppen?

nee

Het doel van dit e-formulier is dat u kunt doorgeven dat u gaat verhuizen. Hiermee geeft u aan de gemeente door waar naartoe wordt verhuisd. U moet zichzelf identificeren en kan vervolgens het nieuwe adres doorgeven. Ook kunt u de omstandigheden doorgeven die belangrijk zijn voor de registratie in de gemeente. Bijvoorbeeld informatie over gezinsleden.

Let op!

Bij deze digitale aangifte moet u een mogelijke een aantal digitale bijlagen toevoegen. Raadszaam is deze digitaal beschikbaar te hebben voordat u verder gaat met deze aangifte.

• Verklaring van geen bezwaar bij inwoning met daarbij kopie identiteitsbewijs van degene die deze verklaring heeft ondertekend.
  • Kopie huurcontract of koopcontract (eerste pagina met persoonsgegevens en laatste pagina met ontertekening zijn hierbij¬†voldoende)

Te doorlopen stappen

• Identificeren